Hit enter to search or ESC to close

Yana Peneva

yana@yanapeneva.com

Моля, провете в папка спам, ако не видите отговор до 24 часа.

Please, check also in the spam folder if you do not have a response within 24 hours.

+359888001311

Яна Пенева

България

СВАТБИ: Снимам сватби в цяла България и в чужбина. За подробна оферта не се колебайте да попълните контакт формата горе или да се свържете с мен на yana@yanapeneva.com или 0888 00 13 11

For wedding photography, please, make an inquiry about pricing and availability at yana@yanapeneva.com

От 2013г съм член на Националната Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видео оператори (НАПСФВ) От 2014г съм и във международната Fearless Photographers

ФОТОСЕСИИ

Ден от живота на едно семейство! Един разказ в снимки. Как минава сутринта, какви са вълненията, всекиднесвните малки жестове и грижи, малките и големи радости. У дома, на разходка, щастливи и сърдити. Целият спектър от емоции.

Кратка фотоистория. Час-два по залез на красиво място.

При детски и семейни фотосесии нещата се случват на игра, съобразявам се изцяло с децата, с техните нужди и настроения. Винаги има предвидено допълнително време за почивка; можете да носите дрехи за преобличане, аксесоари, свързани с вас, хобито ви или работата, любимите играчки на децата. Винаги препоръчвам фотосесията да е семейна, вярвам, че за децата ще е важно да имат снимки с родителите си. Искам да уловя децата такива, каквито са, във всичките им естествени състояния и игри).

Всяко снимане включва всички добри снимки, подбрани и обработени, без ограничение в броя. Пакетите започват от 320 лв.

КРЪЩЕНЕТА

Можете да разгледате в блога истории от такива дни – приготвянето сутрин, кръщенето, фотосесия и празненство с близките.

Освен сватбена фотография, семейни снимки и заснемане на кръщенета, можете да се свържете с мен и за други събития или портрети. Портрети в работна среда, портрети на офис служители, фирмени партита, модни колекции, снимки на екипа ви във и извън работна среда.